Ügyeskedtek a vépi nők - A Mozgásfesztiválon egyéni és csapatversenyt rendeztek

Budapest - A 11. alkalommal megrendezett Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválon a vépiek csapatban és egyéniben is jól szerepeltek.

Vastag Nándor

A Millenárison lebonyolított rendezvényre az ország minden területéről érkeztek mozogni és sportolni vágyó lányok, anyák és nagymamák. A jó időben és remek hangulatban zajló fesztiválon közel 50 sportágban mérték össze tudásukat a résztvevők, többek között golfban, asztaliteniszben, tollaslabdában, lengőtekében, dartsban, dekázásban, softballban, lábteniszben, bocsában, célbado- básban és célbarúgásban.

Vas megyét Vép város csapata 23 fővel képviselte. Az ügyességet és fittséget igénylő feladatokban a vépiek jól szerepeltek, a csapatversenyben másodikként végeztek, de egyéniben is szereztek három helyezést. Az I. kategóriában (12 év alatt) Zátonyi Kata második, Szalai Anélia harmadik lett. A III.-ban (26-44 év között) Balikóné Németh Katalin ugyancsak második helyezést ért el, míg a IV.-ben (45 év felett) Török Lászlóné hajszállal maradt le a dobogóról, és negyedikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!