Ütés téglával, ököllel és erőszak családon belül

Apja nevelt fia vert kékre-zöldre egy fiatal lányt, egy válófélben lévő férj a feleségére támadt, egy bálozó téglával ütötte le vitapartnerére, míg egy család székeket és poharakat tört egy italboltban. Rendőrségi körkép szombatról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 

Ideiglenes távoltartás az agresszív  férj ellen

Egy szóváltásból lett tettlegesség 2010. 08. 27-én 22-23 óra körül Egervölgyön egy családnál.  A vita során a férj a házuk konyhájában meglökte a feleségét, majd a felesége nyakát megfogta és hátralökte. A feleség, aki szombaton reggel bejelentette az esetet, a rendőröknek elmondta, hogy férjével válófélben vannak, a viszonyuk megromlott, nagyon fél tőle. A családon belüli erőszakra tekintettel a bántalmazó férjjel szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozat meghozatalára került sor.


Az apa nevelt fia verte meg

Szombaton délután érkezett a Markusovszky kórház sürgősségi osztályára egy gyermekkorú lány az édesanyjával. Mint mondták, a  gyermeket az apja nevelt fia bántalmazta. A gyermek testén, több helyen is bántalmazási nyomok láthatók, melyekről felvételt is készítettek, s az ügyben vizsgálatot indítottak.


Téglával ütött az ismeretlen

Szombaton éjszaka Peresznyén a búcsúi bál után, az utcán keveredett szóváltást két személy, s az egyik ütött is, melynek erejétől a sértett elvesztette eszméletét. Mint kiderült, nem véletlenül, mivel „ellenfele” egy darab téglával ütötte le.  A sérültet -  aki jobb fülén és a füle mögött sérült -  kórházba vitték,  ám a Markusovszky kórház tájékoztatása szerint megtagadta az orvosi vizsgálatokat. A téglával támadót még nem találta meg a rendőrség.


Törtek-zúztak

Szombaton nem sokkal éjjel 2 előtt egy vasvári vendéglátóipari egységben tört ki verekedés egy helyi férfi, annak barátnője és lánya között. A verekedés során székek, poharak, hamutálcák törtek össze. Mivel a hölgy fájlalta a veséjét, a lánya pedig az orrát, őket a mentők a Markusovszky kórházba szállították. A férfi a homlokán sérült meg, őt a járőr az orvosi ügyeletre szállította, majd onnan őt is kórházba vitték. Mindhármuknak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. Az italbolt berendezési tárgyaiban a tulajdonos közlése szerint kb. 40 000 forint kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!