Útmutató Beckham rajongóknak

David Beckham, a Los Angeles Galaxy futbbalsztárja a tavalyi évhez hasonlóan idén is eltölt néhány hónapot az AC Milan csapatában. Felesége, Viktória asszonyság az angyalok városában maradt a gyerkőcökkel, így a középpályás egyedül tölti mindennapjait az olasz városban. Na de pontosan hol is?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Néhány hely, ahol jó eséllyel öszefuthatunk vele...

Hotel Principe di Savoia Milano

Ebben a 83 éves, öt csillagos hotelben van milánói otthona. A tini lányok kedvenc szabadrúgáslövőjének az elnöki lakosztály jutott. Lakott már itt II. Erzsébet királynő, Michael Jackson és George Clooney is. A legolcsóbb szobájuk is 280 eurót kóstál, ami mai árfolyamon 75000 forint felett van, lakosztályaikat böngészve 980 eurótól már be is költözhetünk egy estére, ami közel 270000 forintot jelent. Igen, egy éjszakára...

 

 

Acanto étterem

Nem kell odáig túl sokat gyalogolnia Beckhamnek, elég, ha leballag szállodájának földszintjére, ugyanis az Acanto a hotel 5 éttermének egyike. Aki találkozni akar vele, öltözzön a helyhez illően, és érkezzen korán: általában este hét és nyolc óra között vacsorázik, többnyire egyedül.

Giardino d'Inverno bar

Backham és asszonya néha betérnek a szálloda bárjába is. A kínálatnál - legyen az akármilyen jó - a hely kinézete bizonyára jóval exkluzívabbnak mondható: ólomüvegből készült mennyezet, 3000 darabos muránói csillársor... Nem csoda, hogy rajtuk kívül oda jár Madonna, Robert De Niro, és Quentin Tarantino is.

Club 10 Fittness Center

Milano legmenőbb egészségcentruma, a Club 10 szintén a hotelban található, méghozzá a legfelső emeleten. Ide jár a Scala első számú balettáncosa, Roberto Bolle is, de a Milan és az Inter több labdarúgója is megfordul a szoláriummal és fűtött fedett uszodával ellátott klubban.

Ristorante Ibiza

Beckham néha betér az Ibizába is, jóbarátjának, a korábbi piros-fekete csapatkapitány Paolo Maldininek egyik kedvenc helyére is.

Dal Bolognese Ristorante

Az olasz dizájner, Roberto Cavalli vendégeként látták a Principe bejáratától pár lépésnyire található étteremben.

Trattoria Da Giannino

A középpályás szereti a Giannino menüjét is. Kóstolás nélkül is megértjük, elég a képre nézni, egy igényes hely aprócska látszatát kelti...

Spazo Armani

Bár Beckham már nem az Armani arca mégis simán kiismeri magát az három szintes áruház labirintusában. Olyan feleséggel, mint Vicktoria Beckham, nem csoda...

Nobu

Ugyanabban a plázában van, ahol Armaniék boltja. Nem csoda, hiszen ez is az övüké. Ha Beckham sushit enne, szinte biztos, hogy ide jön.

Dolce & Gabbana butik
A D&G hivatalos (civil) ruhaszállítója a Milan játékosainak, így ezen sem kell meglepődni...

Gold étterem

A két tervező, Dolce és Gabbana étterme elég sznob hely. Itt aztán el lehet szórni pillanatok alatt 2-300 eurót is egy kétszemélyes vacsira. Vajon miért imádja annyira Posh és David?

Stadio Meazza - San Siro di Milano

A legegyszerűbb módja, ha Beckham urat szándékozzuk látni, az az, ha kimegyünk egy Milan meccsre. Nosza, rajta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!