Választási rendezvények Vas megyében (március 27-29.)

Két héttel az országgyűlési választások előtt Vas megyében a pártok több helyen is tartanak programismertető fórumokat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Jánosháza: György Tamás, a 4. sz. választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje programismertető fórumot tart vasárnap 15 órától a művelődési házban.

Hegyháthodász, Szentgotthárd-Rábatótfalu:  Bana Tibor, az 5. sz. választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje tart programismertető fórumot vasárnap 17 órától a hegyháthodászi, hétfőn 17 órától a Szentgotthárd-rábatótfalui művelődési házban.

Őriszentpéter:  V. Németh Zsolt, a FideszKDNP országgyűlési képviselője és jelöltje hétfőn 18 órától fórumot tart a művelődési házban Erős vidék erős Magyarország címmel. Vendégek: Jakab István, a MAGOSZ elnöke és Bebes István országgyűlési képviselő. A beszélgetést vezeti: Kondor Katalin újságíró.

Szergény, Rábapaty: A Vas Megyei Közgyűlés Ezer Éves Vas Megye emlékszalagot adományoz a két településnek. Az emlékszalagokat Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke köti fel a települések zászlajára, vasárnap 11 órakor a szergényi, 14.45-kor a rábapatyi sportpályán.

Jánosháza:  Vasárnap 16.45 órakor kerül sor a Községi Sportkör Jánosháza zászlószentelésére a sportpályán. Köszöntőt mond Kovács Ferenc, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, képviselőjelöltje, aki a Vas Megyei Közgyűlés elnökeként Ezer Éves Vas Megye emlékszalagot köt fel a Jánosházi Tűzoltó Egyesület zászlajára.

Körkép:  Básthy Tamás, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje és vendége, Járóka Lívia, európai parlamenti képviselő fórumot tart vasárnap 17 órától Gencsapátiban a művelődési házban. Básthy Tamás hétfőn 17 órától Bozzaiban a faluházban, majd 19 órától Perenyén a kultúrházban tart fórumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!