Városi dodzsem: levideózta a buszvezető a karambolokat

Egy taxisofőr beleunt a sok vitába és bizonygatásba, ami egy-egy baleset után következik, így videokamerát szerelt buszának szélvédője mögé és feltöltötte a koccanások videóit.

Garai Antal 'Atom'

Az ilyen videók legnagyobb számban Amerikából kerülnek ki, lévén hogy rengetegen rögzítik mindennapi utazásukat, de ez a válogatás most Oroszországban gyűlt össze, egy volgográdi taxisnak hála. A sofőr beleunt a bizonygatásba és a vitákba, amely egy-egy baleset után következik, így inkább felszerelt egy fedélzeti kamerát a szélvédő mögé és fel is töltötte a szabálytalankodó autósok felvételeit.

A videóból kiderül, hogy Oroszországban is jelen van a közúti bénázás, amikor a szabályok ismeretének hiányában avagy figyelmetlenségből adódik egy baleset. Elsőként lássuk a Kia Rio esetét, amelynél a kalapos öregúr elfelejtett a sávjában maradni és így meg is lett a baj.

Az alábbi eseteben az autó vezetője hirtelen tapos a fékbe úgy, hogy nem néz a tükörbe. A gyalogátkelőhely szélén várakozó gyalogos miatt már megállt egy autó, amelyet a sofőr hirtelen kerülni kezd, s felismervén a helyzetet ő is megáll, csak túl nagyot fékez úgy, hogy közben mögötte jönnek.

Az alábbi BMW-s eset a fene se tudja miért következett be. Hogy miért lassult hirtelen ennyit a szürke bajor azt nem tudni, az autó sem sérült meg igazán, egyfajta gyorsító löketet kapott menet közben.

Talán a leglátványosabb videó az összes közül, amelyik egy figyelmetlen női sofőrt örökített meg, aki talán a mellette túl közel elhaladó busz miatt húzódott jobban be, mint amennyire kellett volna.

S végül egy folyamatosan jobbra húzodó dzsip, amely túlmegy azon a határon, ameddig le tudja szorítani a közelében járó taxist.

 

forrás: englishrussia.com 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!