Városi polgármesterek találkoztak a vasi megyeszékhelyen

VN - Tizenötödik találkozójukat tartották a városi polgármesterek Szombathelyen. Először fordult elő, hogy mindhárom díjazott fideszes vezetésű városból került ki.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Dr. Ipkovich György szombathelyi városvezető köszöntőjében kiemelte: a mai világban, ahol a politika átszínezi az emberi kapcsolatokat, a polgármesterek találják meg leginkább a közös hangot egymással.



A találkozón a polgárok internetes szavazatai alapján idén az év polgármestere díjat Szalay Ferenc (Szolnok), az év alpolgármestere díjat Pajna Zoltán (Debrecen), az év jegyzője díjat pedig Tárnoki Richárd (Balatonfüred) kapta.

Érdekesség, hogy polgármesteri találkozók történetében először fordult elő, hogy mindhárom díjazott  fideszes vezetésű városból érkezett.



Kósa Lajos (jobbra) Debrecen polgármestere beszélget Halmosi Zsolttal Vas megyei rendőr-főkapitányával, aki korábban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is volt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!