Vas megye szépe: a lányok a bikinis vonuláshoz tanulják a lépéseket

Szombat délután ismét a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (MMIK) egyik termében próbálták a koreográfiát szépségversenyünk döntősei. A lányok a bikinis vonuláshoz tanulták a lépéseket Szombathelyen.

Bajdó Bettina

Simon Mária (január szépe), Berta Anett (február szépe), Berghoffer Boglárka (március szépe), Góczán Gréta (április szépe). Horváth Petra (május szépe), Osztrosits Katalin (június szépe),  Bauer Mária (július szépe), Gáncs Laura (augsztus szépe), Bilicki Edina (szeptember szépe), Szoboszlai Vivien (október szépe), Moldován Arabella (november szépe), Grebenár Klaudia (december szépe) és Németh Martina (az olvasók szavazatai alapján bejutott szépség): ők tizenhárman szállnak versenyben november 6-án, hogy elnyerjék a Vas megye szépe címet.


A lányok már elkezdték a komoly felkészülést, szombaton is az MMIK egyik termében gyűltek össze, hogy Németh Hajnalka és Molnár Flóra koreográfusok segítségével készüljenek a nagy napra. A második koreográfiai próbán már nemcsak a lépések pontosságára figyeltek a lányok, hanem a testtartásukra is.


Első órán az utcai viselethez tartozó koreográfiát tanulták meg szépségeink, szombaton  a fürdőruhás bevonuláshoz tartozó lépéseket gyakorolták a tükör előtt. Nemcsak a zenére, a lépésekre kell figyelniük a lányoknak, hanem egymásra is, hiszen több olyan alkalom is lesz,  amikor ketten vagy hárman lépnek egyszerre a színpadra. Ilyenkor fontos, hogy összehangoltan lépkedjenek, hiszen a zsűri mindenre figyel majd.   
 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!