Vasi Volán: négy új járat indul, néhány távolságin lesz wifi

December 12-én, vasárnap lép életbe a 2010/2011 évi menetrend, és beindul négy vadonatúj járat is a Vasi Volánnál.

Peltzer Géza

Egyes távolsági járatokon internetezni is lehet majd. Vasárnaptól lép életbe a Vasi Volán új, 2010-2011-es menetrendje, amely számos változást tartalmaz. Ennél nagyobb  újdonság a cégnél, hogy  négy vadonatúj járat indul.

A Győr-Csorna-Szombathely vonalon a hetek első iskolai napját megelőző napon, vagyis általában vasárnap közlekedik majd az a járat, amely délután háromnegyed hatkor indul Szombathelyről, és Répcelak, Beled, Csorna érintésével háromnegyed nyolckor ér Győrbe  majd este nyolckor visszaindul Szombathelyre.

Lesz olyan buszjárat is, amely iskolai napokon Kőszeg, Csepreg és Sopron között közlekedik majd reggel öt óra ötven perces, visszafelé pedig 13 óra negyvenes soproni indulással. Újdonság a munkaszüneti napokat követő első tanítási napon közlekedő Szombathely Pécs járat, amely Zalaegerszegen, Kaposváron át veszi célba a baranyai megyeszékhelyt. 

Szombathelyről Körmendre két új járatot indít a Volán, mindkettő hétköznap, illetve iskolai tanítási napokon jár majd  de csak egy járattal bővül a Körmend-Szombathely között közlekedő Volán buszok kínálata. Utóbbi reggel hat óra huszonötkor indul Körmendről az autóállomásról és hét óra tizenötkor ér Szombathelyre.

Vasárnaptól a WIFI  emblémával ellátott járatokon ingyen lehet internetezni, de a vétel függ a lefedettségtől, és a felhasználók számától is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!