Vasúti sínekre sodródott egy autó

Egy ember megsérült Velence és Kápolnásnyék között, amikor egy – eddig még nem tisztázott körülmények között történt – közúti baleset következtében egy személyautó a sínekre sodródott szombaton, nem sokkal dél előt.

Kelemen Valéria

A Velence és Kápolnásnyék között történt balesetben az előzetes információk szerint a személyautó vezetője előzés közben elvesztette uralmát járműve fölött, és a vasúti sínekre sodródott. A helyszínen három járművel dolgoznak a székesfehérvári tűzoltók – mondta el a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje.

Az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója, Fekete Andrea az MTI-vel azt közölte, hogy eddigi információik szerint a balesetben egy ember könnyebben megsérült. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges információi szerint a Budapest irányából Székesfehérvár felé haladó vasúti forgalmat a baleset által érintett sínről a vele párhuzamos vágányokra terelik, így ez nem okoz fennakadást a vasúti forgalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!