Vége a Falco-kosaras Feigl Imre idényének

Ebben a szezonban már nem léphet pályára Feigl Imre. A Falco KC saját nevelésű kosarasa a szombati megyei rangadón Achilles-ín szakadást szenvedett. Kedden rendkívüli tulajdonosi ülést tart a sárga-fekete klub.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A 31 esztendős kosarast vasárnap délután már meg is műtötték, legkorábban a nyáron állhat edzésbe.
- Egy lepattanóért harcoltam, amikor olyan érzésem támadt, mintha valaki hátulról megrúgta volna a vádlimat, valamint hallottam egy reccsenést - tudtuk meg a kórházban fekvő Feigl Imrétől. - Aztán elkezdtett zsibbadni a lábam. Szerencsére pont időkérés volt, így le tudtam ülni. Először azt hittük, hogy meghúhódott vagy elszakadt a vádlim, de este a kórházban kiderült, hogy az Achilles-ínam szakadt el.

- Két hétig gipsz lesz rajtam, aztán ha leveszik, akkor hat hétig nem állhatok rá a lábamra, ezután fél éves lábadozás vár rám - mondta a kosaras. - Mindez azt jelenti, hogy számomra véget ért a szezon, talán a nyáron állhatok újra edzésbe. Nagyon el vagyok keseredve. Bő egy percet töltöttem a pályán, és ennyi idő alatt sikerült megsérülnöm. Ráadásul az elmúlt években rendesen rám jár a rúd: volt már gondom a derekammal, a hátammal, a szívemmel  lassan megszokom, hogy csak a lelátóról szoríthatok a fiúknak.

- Szerencsére sokan állnak mellettem, a csapattársak is voltak már bent nálam, próbáltak felvidítani - folytatta Feigl Imre. -  Azt már elhatároztam, hogy amint lehet, egyből edzésbe állok, nem hagyok fel a kosárlabdával. Remélem, hogy szükség lesz még rám valahol.

A sárga-feketék szerdán  20 órás kezdéssel az osztrák Güssing vendégeként játszanak edzőmeccset. Kedd délelőtt pedig a klub vezetői rendkívüli tulajdonosi ülésen értékelik a csapat teljesítményét. A megbeszélést a többségi tulajdonos várost képviselő alpolgármester, Czeglédy Csaba kezdeményezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!