Veszélyes fák: kertben landoltak a száraz ágak

Olvasónk szerint, Szombathelyen az Erdei úton található hatalmas fák életveszélyesek. Többször előfordult már, hogy egy-egy letörött száraz ág Skrapits Csaba kertjében landolt.

Vas Népe

Egyik olvasónk, Skrapits Csaba jelezte, hogy az Erdei Iskola úton álló hatalmas fáknak a többsége többméteres száraz ágakkal van tele közvetlenül az út felett, sőt van olyan növény, amelyiknek a törzse üreges.

"Sajnos időnként leszakadnak ezek az ágak, volt hogy akkora ág esett az útra, hogy azt csak négyen tudtuk félrehúzni. Korábbi években már jeleztük a problémát, az illetékesek megtekintették a fákat, de semmi nem történt utána. Tavaly beszéltem a tűzoltókkal is, ők azt mondták, amíg nem történik tragédia, addig nem tehetnek semmit."

"A minap egy nagy ág ismét a kertemben, a tujáimon landolt, még szerencse hogy akkor pont nem ott játszott a kisfiam" - írja levelében Skraipts Csaba  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!