Civil

2015.07.12. 08:53

Mosoly, vidámság, szórakozás, elismerések a lukácsházi falunapon

Lukácsháza - Ami a virágoknak a napfény, az az embereknek a mosoly. Ez volt a 21. lukácsházi falunap mottója.

Civil Tudósítónktól

1993 óta rendezik meg Lukácsházán a változatos programokkal tarkított falunapot. Az idén kora reggel kezdődött a programsorozat a község sportpályáján, ahol a helyi focicsapatok csaptak össze. A hőn áhított falunapi kupát végül - a rendkívül kiélezett versenyben - a Nagycsömöte csapatai nyerték meg mind a 35 év alatti, mind a 35 év feletti kategóriában. A sportot a kultúra és az igényes szórakozás váltotta fel a közösségi ház udvarán. A hagyományos zászlófelvonást a községi kitüntetés átadása követte. Majd Kacor Feri perdítette táncra a helyi publikumot, ezt követően Orsi zenés gyermekműsorával örvendeztette meg a kisebbeket. Nagy Jonatán már harmadik éve kápráztatta el varázslataival a nagyérdeműt.

A 2014/15-ös labdarúgó-bajnokságban kiválóan szereplő helyi labdarúgók a falunapon vették át érmeiket.

Évek óta kiegészítő rendezvény a Borbarát Hölgyek Borparádéja: megválasztották a falu fehér- illetve vörösborát. Az előbbit Sánta Tibor, az utóbbit Kovács Zoltán és Albert Tamás nedűje nyerte el. A kulturális műsort Poór Péter és Orsi műsora zárta. A látványos tűzijáték után elkezdődött a falunapi bál az Albatrosz zenekar közreműködésével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!