Civil

2016.01.28. 13:47

Farsangi meglepetés - daloltak, verseltek, jól szórakoztak a hölgyklub tagjai

Szombathely - A TIT Hölgyklub tagjai január utolsó hetében tartották meg az évek során már hagyományossá vált farsangi összejövetelüket.

Civil Tudósítónktól

Erre a napra a hölgyek farsangi kellékekkel szépen feldíszítették a klubhelyiséget, lelkesen megsütötték a sokfajta étvágygerjesztő finomságot, amit a farsangi délután kezdete előtt ízlésesen szervíroztak a már előre megterített asztalra.

A klub vezetői minden farsangkor meglepetésműsort szerveznek a tagoknak, ez alkalommal Márffy Lajos nyugdíjas tanár urat és zongorakísérőjét, Bekéné Fazekas Éva zenetanárt hívták meg egy rövid zenés előadásra.

Márffy tanár úr, aki már számtalan énekversenyen sikerrel szerepelt, ismert és mindenki által kedvelt magyar és olasz dalokkal szórakoztatta a hölgyeket, akik nagy tapssal fejezték ki elismerésüket.

A muzsika hangjai mellett pár perc irodalmi rész is következett, amikor az egyik klubtag, Árvayné Marika néhány szép verset szavalt el nagy sikerrel.

A jó hangulatú műsor után a hölgyek a büféasztalhoz vonultak, hogy kedvükre válogassanak, csemegézzenek a finom, étvágygerjesztő ételek és sütemények között.

Kora estig farsangolt a már jól összeszokott társaság, közben megbeszélték a tervezett programokat, kirándulást és persze ezúttal sem maradhatott el a hölgyek között a sütireceptek cseréje.

Tátrainé Kulcsár Irén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!