Civil

2016.02.29. 10:23

Kik győztek a magyarlaki teljesítménytúrán?

Magyarlak - A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE első alkalommal rendezett Magyarlakon és környékén hegyi terepfutó versenyt és teljesítménytúrát február 28-án.

Civil Tudósítónktól

A teljesítménytúrán 47-en vettek részt, családok, baráti társaságok. A négyórás szintidő alatt valamennyien teljesítették a 12 kilométeres távot. Az I. Sáfár-hegyi terepfutó versenyen a futók a Magyarlaki Művelődési Háztól indulva felfutottak először a szőlőhegyre, érintették a Szent-kutat, majd felfutottak a Sáfár-hegyen lévő Mária-kápolnához. Innen déli irányba a Háromházi-patak forrásvidékére tartott az útvonal a sárga sáv turistajelzésen, majd a zöld sáv turistajelzésen a Hársas-tó melletti Vörös-hegy oldalában kanyarodtak vissza Magyarlakra. Az útvonalat végig narancssárga szalagozás jelölte. A 11 órás induláson 21 versenyző állt rajthoz négy kategóriában.

A  hölgyeknél 1. helyezett lett Valkó Veronika, a Honvéd Arrabona SE versenyzője, 2. helyezett Tóth Éva Kőszegről, 3. helyezett pedig Szia Gabriella Szombathelyről.

Férfi szenior kategóriában 1. helyezett lett Nyevrikel Lajos Csetényből, 2. helyezést ért el Takács Tibor Szentgotthárdról, 3. helyezett lett Szapáry Béla Balatonalmádiból.

Férfi felnőtt kategóriában szentgotthárdi győzelem született Karsai Márton személyében. 2. helyezett lett Fonódi Tamás, a ZASZ SE versenyzője, 3. helyen pedig Bognár Zsolt, a Honvéd Arrabona SE versenyzője végzett.

A férfi ifjúsági kategóriában a dobogó két legfelső fokára szentgotthárdi versenyzők állhattak fel. Első lett ifj. Borbély Sándor, második pedig Polly Dániel. A 3. helyezést Priol Máté, a Szombathelyi Haladás versenyzője szerezte meg.

Károly Andrea

Címkék#Magyarlak
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!