Civil

2016.06.18. 12:27

Kik nyertek a 9. Szajki-tavak triatlon versenyen?

Hosszúpereszteg – Múlt szombaton kilencedik alkalommal rendeztek triatlon versenyt a Szajki-tavaknál.

Civil Tudósítónktól

Közel hetvenen egyéniben indultak a megmérettetésen, további huszonhárom váltó pedig testvériesen megosztotta a távot, a feladatokat. Legtöbben Vas és Zala megyéből, Sopronból és környékéről, a Balaton partjáról érkeztek a sporteseményre, de még Pest megyébe is eljutott és onnan is sportbarátokat vonzott a rendezvény híre.

A fő szervező és ötletgazda, a kezdeményezés elindítója, Őri Norbert 13 óra előtt pár perccel köszöntötte a megjelenteket, s rövid tájékoztatást adott. Hat éve a Vasi Rendőr Sportsegély és Sport Egyesület is az ügy mellé állt, s minden évben derekasan kivette részét a szervezésből, előkészületekből, lebonyolításból. A startpisztoly pontban 13 órakor dördült el, 750 méter úszás, majd 20 kilométer kerékpározás és 5 kilométer futás volt a teljesítendő táv.

A legeredményesebb vasi versenyzők a következők voltak:

A rendőrségi váltóban az élen végzett az IPA Szombathely csapata, azaz Kovács József Tibor, Nagy Tibor és Sándor Zsolt. Csapatban a dobogó első fokára állhatott a Laposa Milán, Komjáthy András és Horváth József alkotta Favorit Exclusive.

A távot sikeresen teljesítő legifjabb és a legszebb korban lévő versenyző sem távozhatott jutalom nélkül. 2017 júniusában is szeretettel várnak mindenkit a szervezők a jubileumi, 10. Szajki-tavak triatlonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!