Civil

2016.09.11. 19:09

Kinyitották a szívüket

Kenyeri - „Nyissuk ki szívünket, hogy egymásra találjunk!” E mondat jegyében szervezett családi napot a település lelkipásztora.

Civil Tudósítónktól

Különleges, díszes népviseletbe öltözött hölgyek és urak érkeztek szombaton Kenyeribe a családi napra. Budai Zoltán plébános meghívására a Nagytarcsai Hagyományőrző Egyesület tagjai voltak a díszvendégek, akiket Rimóczi Sándor, Nagytarcsa polgármestere és Papp János, az egyesület elnöke is elkísért.

A Nagytarcsai Hagyományőrző Egyesület látványos műsort adott Fotó: Pörneczi Tamás

Az ünnepi szentmise után a művelődési házban folytatódott a program. A „Szomszédolás" műsorrészben a díszvendégek egyórás műsort adtak: magyar és szlovák népdalok és táncok követték egymást. A „Fülembe csendül egy nóta még" részben Császár Sándor magánénekes és barátai válogattak a zeneirodalom gyöngyszemeiből. A „Szív küldi..." programban a Magyargencsi Dalkör után a Kenyeri Rábamenti Citerazenekar fergeteges előadása zárta a hivatalos programot. A fellépőket vacsorával várták, citeraszó mellett, éjszakáig tartott a nóta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!