Civil

2017.02.06. 12:07

Három pici gidácska, ki egyszerre jött világra

Oszkó - Pontosabban gödölye, merthogy mind a hárman lányok, ami ritkaság, és egyben öröm is a gazdának, hiszen így sokkal könnyebben találnak majd új gazdára, ha felcseperednek. Bár a kecsketartók kevésbé örülnek a hármas ikreknek, mint ha csak kettő születik, mert az anya nehezebben neveli fel őket, ezek az oszkói kis kecskék egyformán szépek és fejlettek, és anyukájuknak is elég sok a teje mindhármójuk számára.

Civil Tudósítónktól

Az udvarban együtt élnek békében a nyájjal, tyúkokkal, pulykákkal, cicákkal, nyuszikkal, kutyákkal, teljes biztonságban. Ők is mind sorra jöttek, hogy megvizsgálják az új jövevényeket, akik vasárnap délben érkeztek a Bóbita-udvarba, ahol a gazdák már hetek óta várták őket, és találgatták, hogy idén télen milyen meglepetésben lesz részük.

Fotó: Nagy Csilla

Fotó: Nagy Csilla

A bájos, plüssjátékra emlékeztető kis kecskék életük első napjától kezdve fogadták az őket megcsodáló gyerek és felnőtt látogatókat.

Nagy Csilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!