Civil

2017.10.16. 09:35

95 éves a legidősebb rábafüzesi – Köszöntötték a szépkorúakat

Mindig mosolyog és vidám: Paula néni a legidősebb rábafüzesi, róla is szólt az idősek napja.

Civil Tudósítónktól

Huszár Gábor polgármester, Nagy Vincéné, Kovács Márta Mária önkormányzati képvielő, Bedi Beatrix művelődés szervező. Fotó:  Horváth R. László

A világ összes anyaga között a szeretetnek van a legerősebb kötőképessége, a legnagyobb teherbíró ereje, a szeretet végtelen és határtalan – ezekkel a gondolatokkal köszöntötték a Rábafüzesen élő szépkorúakat az ünnepi szónokok az idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen.

Huszár Gábor polgármester, Nagy Vincéné, Kovács Márta Mária önkormányzati képvielő, Bedi Beatrix művelődés szervező. Fotó: Horváth R. László

Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere külön is köszöntötte a városrészi település legidősebb lakóját, aki a mindig mosolygó, 95 éves Nagy Vincéné Paula néni. A zenés irodalmi műsort követően vidám hangulatú beszélgetés mellett vendégelték meg finom étkekkel a szervezők a füzesi hölgyeket és urakat.

Horváth R. László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!