Lélek

2017.10.12. 13:27

Szentgotthárd-Fontos a lélek ápolása

Szentgotthárd Óvjuk és ápoljuk lelkünket, ezáltal egészségesebb lesz testünk – így lehetne összefoglalni Dr. Sziklai Beáta előadását, aki a szentgotthárdi Egészségfejlesztési Iroda és a Harmónia Egészségvédő Kör meghívásának eleget téve a pszichoszomatikus betegségek okairól, megelőzéséről beszélgetett a megjelentekkel.

Civil tudósítónktól

Fotó: Horváth R. László

A szentgotthárdi színház aulájában gyűltek össze a városi Harmónia Egészségvédő Kör tagjai, akik a havi klubfoglalkozás keretén belül kaptak tájékoztatást a doktornőtől mindarról, ami a lélekápolással összefügg: születésünk pillanatától fogva az érzelmek miként befolyásolják hangulatunkat, és mi magunk miként tudjuk befolyásolni érzelmeinket.

Fotós: Horváth R. László

Különösen fontos, hogy a szülők megfelelő kapcsolatban legyenek gyermekeikkel, mivel nagyon sok betegség ennek a kapcsolatnak hiányára vezethető vissza. Elhangzott, miként tudjuk szebbé-jobbá tenni életünket azáltal, hogy megfelelő figyelmet fordítunk bensőnkre.

Fotós: Horváth R. László

Vagyis törekednünk kell arra, hogy minél több pozitív hatás érjen bennünket.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!