Tánc!

2017.11.22. 11:58

Az iskolásokért buliztak a szülők Toronyban

Az idén is remek hangulatban telt és hajnali fél háromig tartott a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola Szülői Közösségének hagyományos, jótékony célú bálja, amit a múlt szombaton tartottak meg a Torony Vendéglőben.

Civil Tudósítónktól

Jó hangulatban telt az este. Fotó: Pék László

Ebben az évben is együtt báloztak az intézmény pedagógusai és az iskolába járó diákok szülei a hagyományos jótékony célú rendezvényen.

Jó hangulatban telt az este. Fotó: Pék László

A csaknem száz megjelentet Romsics Attiláné, a szülői közösség vezetője köszöntötte – most utoljára, hiszen a gyermeke nyolcadik osztályba jár. A bál jó hangulatáról és a talpalávalóról – ahogy a korábbi években, ezúttal is – a Dancing Duó zenekar gondoskodott.

Romsics Attiláné megnyitójában köszönetet mondott Kovács György polgármesternek, a toronyi képviselő-testület tagjainak, dr. Perger Gyula plébánosnak, Horváth Tímeának, Bucsu polgármesterének és a település önkormányzatának, a környékbeli vállalkozóknak, a civil szervezeteknek és a magánszemélyeknek, akik támogatták a rendezvényt. Megköszönte a szülők közössége tagjainak is, hogy segítették a munkáját.

A bál bevételével a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskolába járó gyermekeket támogatják.

Pék László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!