farsangoltak

2018.02.13. 09:00

Hacsek és Sajó is megjelent a jákfai buliban

Hagyományosan, február elején rendezik meg a településen a farsangi, jelmezes mulatságot. Idén a falu színjátszóinak vidám műsora színesítette a műsor palettáját.

Civil Tudósítónktól

Maszkabálon mulattak a vendégek Fotó: Vasné Csonka Anita

 

Maszkabálon mulattak a vendégek Fotó: Vasné Csonka Anita

Február 10-én délután, nagy izgalommal készültek a Jákfai Színjátszók új színdarabjaik bemutatására. Négy új darabbal készültek – a Vadnai László és Karinthy Frigyes bohózatainak alakjait megformáló színjátszók sikere garantált volt.

- Talán nem túlzás kijelenteni, hogy nagy sikert arattunk, teltházas közönség előtt mutathattuk meg ismét magunkat – mondta a szervező, Vassné Csonka Anita, csillogó szemekkel. Hozzátette:

- Köszönettel tartozunk e-lőször is Szabó Tibor művész úrnak, mentorunknak hogy ismét tanított bennünket, és idejét nem kímélve, teljes erőbedobással állt mellénk. Megszeretnénk köszönni még Jákfa lakóinak és a többi embernek, a közönségnek a felénk áradó szeretetét, a nyugdíjasok fánkjait.

A délután azonban itt még nem ért véget. A színdarabok között a Septime együttes szórakoztatta a közönséget, majd a második farsangi batyus bálon mulathattak a jelmezes résztvevők. A zenét a Spontán Együttes szolgáltatta.

Pörneczi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!