Izgalmas szakmák és szórakozás

2018.04.22. 09:00

Tizenhárom állomás várta a leendő tanulókat a szerencsepénteken

Csaknem kétszázan vettek részt azon a múlt hétvégén, péntek 13-án rendezett délutáni programon, amelyet a szentgotthárdi szakközépiskolában tartottak.

Civil/Horváth R. László

Sok szakmaválasztás előtt álló diák megfordult az airsoft lőállásoknál a különleges nyílt napon

Ottjártunkor Korpics Ferenc, az SzMSzC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója az esti koncert megszólalásáért felelős hangfalak beállításával foglalatoskodott. A potméterek szintbe hozása közben elmondta: – Immár harmadik alkalommal rendeztük meg a szentgotthárdi III. Béla szakiskolában a szakmák éjszakája elnevezésű programsorozatot. A kezdeményezés célja a leendő tanulók figyelmének felkeltése az itt megismerhető szakmák iránt, illetve az iskola oktatási-nevelési módszereinek játékos formában való megismertetése. A szerencsepénteken kora délután hosszú sorok kígyóztak az airsoft lőállásoknál, és többen a kosárlabdát pattogtatták az iskola udvarán. A bátrabbak egy terráriumban tartott siklóval is megismerkedhettek.

Sok szakmaválasztás előtt álló diák megfordult az airsoft lőállásoknál a különleges nyílt napon Fotó Horváth R. László

Az érdekfeszítő és látványos programok mellett sokan azt is megtudhatták, hogy mely szakmához van érzékük, mivel érdemes foglalkozniuk majd, ha továbbtanulásra kerül a sor – hiszen ez volt az elsődleges cél.

A nap végállomásaként a Tuzsu Junior Trio gondoskodott a fokozott jókedvről a „Bélában”.

Civil/Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!