civil

2018.04.06. 19:57

Tízéves a nyugdíjas klub Kemenesmihályfán

Kemenesmihályfa azon kevés települések közé tartozik, ahol büszkén mondhatják: nálunk nyugdíjas klub működik!

Civil Tudósítónktól

Fotó: Potor Krisztina

A közelmúltban a klub megalakulásának tizedik évfordulóját ünnepelte. 2008. január 19-én Kiss Ida és Vikmon Lászlóné vezetésével tartották első összejövetelüket. Sokoldalú tevékenység jellemzi munkájukat: a mindennapi főzési és sütési praktikák megtárgyalásától és kivitelezésétől kezdve a különböző évszakokhoz kötött tevékenységekig sok minden. Az időskorúak kedvük szerint csatlakozhatnak a programokhoz. A közös beszélgetések, a jó hangulat mind meghatározója a hétfő délutánoknak. A tagok lázasan készülődnek és izgatottan várják a következő alkalmat. Programok szervezésében is jeleskednek. Kirándulások, színházlátogatások, születés- és névnapi köszöntések, bográcsozások színesítik napjakat.

Fotó: Potor Krisztina

Az évfordulón elhunyt társaikról is emlékeztek: emlegették cselekedeteiket, humoros történeteiket.

Az ünnepet színesítette Fodor Józsefné Ida néni 85. születésnapja is. A programon részt vett Takács Balázs polgármester is, aki köszöntőjében kiemelte, hogy milyen fontosnak tartja a közösségek szerepét és erejét a mai rohanó világban.

Potor Krisztina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!