vidám sportolás

2020.02.12. 07:00

Nagyot gurítottak Kámban

Szombaton ismét jókedv és a sportolás jellemezte a MozduljunKám Egyesület által szervezett összejövetelt. Húsz elszánt és jókedvű sportkedvelő érezte jól magát gurítás közben. Elhatározták, hogy hamarosan ismétlés következik.

Civil/MozduljunKÁM Egyesület – Kovács Istvánné Ági

Jól érezték és jól kimozogták magukat, elhatározták, hogy folytatják

Fotó: VN/MozduljunKÁM

A húsztagú csapat – fiatalok és idősek egyaránt – alaposan felkészülve pontban délután fél ötkor indult el együtt Körmendre bowlingozni. Ahol aztán két órán keresztül guríthatták a golyókat kezdők és „haladók” egyaránt.

Jó hangulatban beszélgettek és szurkoltak egymásnak a játék alatt, biztattuk és tanítottuk azokat a bátor játékosokat, akik vállalkoztak (akár életükben először) erre a szuper sportra! Bebizonyosodott ismét, hogy fiatalok és idősebbek közösen is nagyon jól tudnak szórakozni.

Jól érezték és jól kimozogták magukat, elhatározták, hogy folytatják
Fotó: VN/MozduljunKÁM

Még az olyan apró technikai problémák se tudták elvenni a bowlingozók felhőtlen jókedvét, amikor például a golyók egyszer csak elakadtak útjukon, a bábuk pedig kissé összekeveredtek.

Azonnal megbeszélték, hogy hamarosan újra elmennek! A gurításnak tehát folytatódnia kell, hogy edzésben és mozgásban maradjon az egyesület. A neve is erre predesztinálja a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!