A Herman Ottó Tesztversenyen szerepelt

2020.10.02. 07:00

Országos döntőben Dremmel Sarolt

A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola képviseletében Dremmel Sarolt negyedik osztályos tanuló szép sikerrel szerepelt az idei Herman Ottó Tesztverseny országos döntőjén.

Civil/Gaálné Pápai Viktória

Dremmel Sarolt és felkészítő tanára, Légler Gyula a verseny eredményhirdetését követően Fotó: VN/Gaálné Papp Viktória

A rendezvénynek Budapesten, az ELTE tantermei adtak helyet. A koronavírus-járványra tekintettel szigorú szabályok övezték mind a versenyre való belépést, mind annak lebonyolítását.

A természetismereti tesztverseny nehézsége abból is fakadt, hogy a kérdésekre adott négy válasz közül több is helyes volt. A diákoknak a teszt megoldására mindössze egy óra állt rendelkezésükre.

Dremmel Sarolt és felkészítő tanára, Légler Gyula a verseny eredményhirdetését követően Fotó: VN/Gaálné Papp Viktória

Akik éltek a lehetőséggel, hogy online oldják meg a feladatsort, más elbírálásban részesültek, mint azok a tanulók, akik személyesen jelentek meg. A versenyen az előző évek feladatsorainak jó ismeretével, sok gyakorlással, új ismeretszerzéssel és Légler Gyula felkészítő tanár segítő közreműködésével Dremmel Sarolt 4. helyezést ért el. Tanárai és diáktársai büszkén gratuláltak a rengeteg munkával elért eredményéhez.

Civil/ Gaálné Papp Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!