civil

2017.10.18. 12:20

Az időseket, a falu pilléreit ünnepelték Csöngén

Már hagyomány a településen, hogy októberben vidám műsorral, ízletes vacsorával és élelmiszercsomaggal köszöntik a nyugdíjasokat, akik nem csak meghívottként, hanem fellépőként is különlegessé teszik ezt az eseményt.

Civil Tudósítónktól

Reménység Nyugdíjas Klub műsora2

 

Nyéki Sándor polgármester köszöntője

Már hetekkel a rendezvény előtt megkezdődött a felkészülés az idősek napjára. A próbáktól volt hangos a kultúrház, szorgos kezek díszítették a színpadot, az asztalokat. Szombat délután mindenki számára csak az ünneplés maradt.

Reménység Nyugdíjas Klub műsora

Nyéki Sándor polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy az idősebb nemzedék fontos pillére a falu közösségének. Szükség van a véleményükre és a tapasztalatukra. Kiemelte az önkéntesek és a segítők önzetlen munkáját, nélkülük nem valósulhatott volna meg a rendezvény.

Reménység Nyugdíjas Klub műsora

Az ünnepi műsorban felléptek a helyi óvodások, a helyi táncos lábú kislányok és asszonyok, a Reménység Nyugdíjas Klub dalosai és a Pápai Musical Stúdió énekesei.

Pápai Musical Stúdió és a polgármester
A jókedv sem maradt el!
Fotók: Patyi Szabolcs

A műsorokat követően közös vacsora zárta a rendezvényt. Búcsúzóul, pedig – mint minden évben – a faluban élő nyugdíjasokat élelmiszercsomaggal ajándékozta meg az önkormányzat.

 Pörneczi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!