Diabétesz-ünnep

2017.11.20. 10:57

Dr. Nátkainé Szőke Gabriella munkáját ismerték el a Szentgotthárdon

A diabétesz világnapja alkalmából rendezett ünnepen Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke ünnepi köszöntő beszédében hangsúlyozta a megelőzés fontosságát, egyben a figyelemfelhívást. Megköszönte a városban működő civil szervezetek, egészségvédő klubok munkáját.

Civil Tudósítónktól

Bogdán Iván és dr. Nátkainé Szőke Gabriella. Fotó: Horváth R. László

Az ünnepségen Bogdán Iván, a Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetének igazgatója oklevéllel és „ezüst tű” medállal ismerte el, és köszönte meg dr. Nátkainé Szőke Gabriella lelkiismeretes munkáját. Dr Nátkainé Szőke Gabriella húsz éve segíti a városi és a megyei vöröskereszt munkáját, és oszlopos tagja a szentgotthárdi Diabétesz Klubnak. Titkárként nagy szerepe van abban, hogy a klub 1999-es megalakulása óta kiválóan működik.

Bogdán Iván és dr. Nátkainé Szőke Gabriella. Fotó: Horváth R. László

A szentgotthárdi ünnepség dr. Kránitz Zsuzsanna háziorvos előadásával folytatódott, s kulturális műsorral ért véget. Az ünnepi pillanatokat követően Horváth Tiborné, a könyvtár munkatársa „cukormentes gondolotakkal”, a klubtagok egészséges falatokkal kínálták a résztvevőket.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!