Civil

2015.06.23. 09:21

Kirándult a falu - Budapesten jártak az iklanberényiek

Iklanberény – Iklanberényben hosszú ideje szokás, hogy a falu lakói közösen mennek kirándulni. Ez idén sem volt másként. Az úti cél pedig az ország fővárosa volt.

Civil Tudósítónktól

Elsőként a Citadellára vezetett az út, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a városra. Innen a várba és a Mátyás-templomhoz látogattunk el. Mindenkit lenyűgözött a látnivalók sokasága. Jó volt a forróság elől a templomba menekülni, és megcsodálni az ország egyik legszebb építészeti remekét. A Halászbástyáról ismét a város legszebb képe tárult a szemünk elé. A buszos városnézés után a törvényalkotás helyszínével ismerkedhettünk meg. Ágh Péter országgyűlési képviselő meghívására lehetőségünk volt betekinteni a Parlamentbe. A szerencsés időzítésnek köszönhetően őrségváltást is láthattunk a koronaékszereknél. A finom ebéd elfogyasztása után a Terror Házában folytatódott a program. A sokkoló látvány után fáradtan, de sok élménnyel indultunk haza.

A közösen elfogyasztott ebéd után a Terror Házában jártak a kirándulók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!