Idősek napja

2017.11.28. 10:12

Közösségben boldogabb megélni az idős kort – A zanati időseket köszöntötték

Putz Attila, a Zanati Kulturális és Sport Egyesület elnöke az egyesület nevében köszöntötte a városrészen élő nyugdíjasokat a közelmúltban tartott ünnepségen.

Civil Tudósítónktól

György István Péter

Ő szinte mindennapi kapcsolatban van velük, név szerint ismeri mindegyiküket. Megjegyezte, hogy a megjelentek között vannak új arcok és sajnos néhány ismerős nyugdíjasunk már csak a szívünkben él tovább.

György István Péter

Az időskor az életünk természetes velejárója, annak szépségével, a nehézségeivel együtt. Egy becsületben ledolgozott élet, a család, a gyermekek, unokák olyan lelkierőt adnak, ami széppé teszi a mindennapokat és egyben példaként szolgálhat az aktív korú nemzedéknek. A ma nyugdíjasai letették az asztalra a mindennapi kenyeret, szeretetben felnevelték gyermekeiket és segítették a következő nemzedékek boldogulását. Mindezért tisztelet és megbecsülés illeti őket.

György István Péter

Járai András, a városrész nyugdíjasa és egyben zenésze biztosította a kellemes zenét, a György & György duó népszerű magyar operettekkel és örökzöld slágerekkel szórakoztatta a városrész nyugdíjasait. Az egyesület finom vacsoráról, hozzá illő nedűről és saját készítésű ajándékról is gondoskodott. Házi süteményekből, saját termelésű borokból sem volt hiány. Aztán fiatalosan táncra perdültek és jókedvvel daloltak, szórakoztak a település nyugdíjasai. Érezhető volt, hogy a mindennapokban is jó a kapcsolat közöttük, szeretik, megbecsülik egymást.

György István Péter

Mert akik megélik az időskort, igazán ők tudnak hitelesen mesélni arról, hogy összességében az ember élete a világ legnagyobb csodája. Igazi szépsége pedig a családban, a baráti közösségekben élhető meg igazán.

György István Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!