Civil

2017.04.06. 07:37

Kulturális délután a toronyi iskoláért

Torony - Az Aranypatak Kulturális Alapítvány több éve segíti a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola tanulóit különböző programok szervezésével, ezáltal is színesítve az iskolai diákéletet. Az idén - hagyományteremtő céllal - első alkalommal szerveztek jótékony célú kulturális délutánt a helyi sportcsarnokban.

Civil Tudósítónktól

Kissné Kovács Ilona, az alapítvány elnöke elmondta: jó érzés volt megtapasztalni, hogy kezdeményezésük mögé az önkormányzattal az élen azonnal felsorakoztak a helyi vállalkozók és magánszemélyek. Az alapítványi tagok és a tantestület közös munkájával megvalósuló rendezvénnyel pedig megteremtették a lehetőséget a diákok számára is, hogy a különböző művészeti ágakban megnyilvánuló tehetségüket a nagyközönség előtt is bemutathassák. Mindenki nagy sikert aratott.

Fotó: Tátrai István

Kissné Kovács Ilona kiemelte: külön köszönettel tartoznak a Csollány házaspárnak, az Ungaresca Táncegyüttes tagjainak, akik színvonalas táncukkal előrevetítették, milyen magas szintre fejleszthető a néptánc tudás, ha a tehetség szorgalommal és kitartással párosul. Bemutatta műsorát a Toronyi Aranypatak Asszonykórus is, amelynek tagjai a tőlük megszokott színvonalas műsorral szórakoztatták a nagyérdeműt.

A családias és jó hangulatú rendezvényen a fellépők ajándékot kaptak, a gyerekek hajtogatott lufit vihettek haza. A szünetben pedig mindenkit megvendégeltek a tantestületi és az alapítványi tagok által készített házi süteményekkel és innivalóval.

A rendezvény teljes bevételéből az iskola tanulóit támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!