Civil

2017.04.24. 12:18

Örömteli szórakozás ajándékba

Szombathely - A tavalyi könyvhétre megjelent egy bájos könyv, amelyet megálmodói sajátos nevelési igényű gyermekek számára alkottak.

Civil Tudósítónktól

Papp-Für János verseit Mészöly Ágnes fonta körbe mesével, egy izgő-mozgó, mindenre kíváncsi kislányról, és egy megfontolt, jószívű, bátor kisfiúról. Patti és Domoska történetein keresztül bepillanthatunk hétköznapjaikba, iskolai életükbe, játszótéri és szünidei kalandozásaikba, de még szívügyeikbe is. A kötethez CD-melléklet is tartozik, Gerendás Péter által megzenésített versekkel.

Fotó: A szerző

Április 21-én az Aranyhíd Integrációs Központban Ványai Anita (ének) és Papp-Für János (gitár, ének, vers) varázsolta el az iskola tanulóit a megidézett költemények és zene segítségével. A rendhagyó irodalomórát a Zonta Club ajándékozta a hálás közönségnek, hogy örömöt szerezzen a gyerekeknek, és megköszönje a nevelők szeretetteljes munkáját. Az „Akik gyerekek maradnak" című könyvet jó szívvel ajánlható mindenkinek, aki nem restelli a játék örömét és a gyermeki kíváncsiságot lelkében tartósan megőrizni.

P. Toldi Márta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!