CSIPKEREK

2017.12.10. 15:00

 Százévest is köszöntöttek a csipkereki idősek napján

A településen az önkormányzat az előző évek hagyományait követve december 2-án idén is megrendezte az idősek napját. Minden évben a helyi művelődési házban vendégelik meg a szépkorú lakókat, rendezvény keretében műsorral és vacsorával.

Gerencsér Erzsébet

Az idősek napját Jóna László polgármester nyitotta meg. Köszöntőjében kifejezte az idősek iránti tiszteletét, amelyet koruk, eddigi tevékenységeik és megélt életéveik alatt megszerzett tapasztalataik indokolnak. Idén is felköszöntötte az önkormányzat nevében a falu legidősebb lakóját: Bóra Gábort, aki ez évben töltötte be századik életévét.

A köszöntő után a csipkereki óvodások kápráztatták el a nagyszülőket, dédszülőket és nyugdíjas korúakat. Színvonalas, látványos műsorukkal könnyeket csaltak a leg-idősebbek szemébe. Aztán az iskolások, mint következő generáció léptek színpadra. Elmaradhatatlan volt jó magyar módra a mulatás, hiszen a résztvevőknek csak az éveik száma nőtt, de a jókedvük nem változott. A hangulatot a Pacsirták előadói alapozták meg.

Végezetül a faluvezető kellemes karácsonyi ünnepeket és további jó egészséget kívánt az időseknek, s azt, hogy az elkövetkező évben is részt vegyenek a falu életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!