Alig fértek el

2017.11.13. 22:33

Alsósok meséltek és verseltek

Rég nem látott gyerekhad lepte el a szentgotthárdi városi könyvtár termeit: 76 kisdiák érkezett a bibliotékába, hogy részt vegyen az immár hagyományos vers- és mesemondóversenyen.

Civil Tudósítónktól

A harmadik-negyedik osztályos versmondók egy csoportja felkészülés közben. Fotó: Horváth R. László

Fotó:

 

A harmadik-negyedik osztályos versmondók egy csoportja felkészülés közben. Fotó: Horváth R. László

A szervezők nagy örömére a felnőtt részleget is igénybe kellett venni a szentgotthárdi könyvtárban, akkora volt az érdeklődés – csak az Arany János Általános Iskolából félszázan szavaltak, illetve mondtak prózát – a hétvégén tartott megmérettetésen. Az alsó tagozatos tanulók korcsoportonként versenyeztek, és különdíjat is kiosztottak. Az elsősök közül Kozma Nóra, a második osztályos tanulók közül Kozó Jázmin (mindketten az Arany János iskola tanulói) bizonyult a legjobbnak. A zsűri különdíjban részesítette az Apátistvánfalvi Kéttannyelvű Iskola tanulóját, Győrfi Gabriellát. A harmadik-negyedik osztályos tanulók versenyét az Arany János iskola tanulója, Lugosi Iringó nyerte.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!