Civil

2018.07.25. 22:07

Színes falunap volt Káldon

Július 21-én, szombaton rendezték Káldon az idei falunapot. Az önkormányzati programon a szervezők igyekeztek minden korosztály számára élvezhető kínálatot nyújtani.

Civil Tudósítónktól

Délelőtt kispályás labdarúgó bajnokság zajlott öt csapat részvételével, melynek szervezését ezúttal is a Toldi Klub vállalta fel. Délután kettőtől a gyerekeket óriáscsúszda és akadálypálya várta a szabadidőparkban.

Fotók: Jantik Béla

A Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány kutyabemutatót tartott, ez a program is a gyerekeknek tetszett legjobban. Az arcfestés is nagyon népszerű volt. Kicsik, nagyok az íjászkodásban is kipróbálhatták ügyességüket.

A főzőversenyen öt csapat indult. Finom ételeikkel nehéz helyzetbe hozták a zsűrit, amely alig tudta kiválasztani az általuk legízletesebbnek tartott menüt. Az Al-Ahram Hastánccsoport műsora után a Capito gitárklub szórakoztatta a közönséget. Közben a legkisebbek az aszfaltrajz versenyen is összemérhették ügyességüket. A győztes testvérpár Káld és a testvértelepülés, Csíkszentimre címerét örökítette meg.

A Káldi Napraforgók Egyesületének néptáncműsora keretében bagi táncot adtak elő az egyesület tagjai. Öt órától fergeteges koncertet adott a Jump Rock Band Rusznák Gábor vezetésével, majd Leblanc Győző és Tóth Éva műsorát élvezhette a közönség. A falunapi programot a Biznisz Duó bálja zárta.

A kellemes időben zajló, jól sikerült rendezvényen mindenki jól érezte magát.

Köszönet illet mindenkit, aki a szervezésben és lebonyolításban hozzájárult a rendezvény sikerességéhez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!