Civil

2016.12.01. 10:30

Tízek fényképtárlata Szentgotthárdon

Szentgotthárd - Éves munkáikat gyűjtötték csokorba a Szentgotthárdi Fotóklub tagjai, amelyből tárlatot rendeztek a színház aulájában.

Civil Tudósítónktól

Károly Andreának, a Pannon Kapu Kulturális Egyesület elnökének bevezetője után Kovács Miklós és Csörnyi Zoltánné minikoncertjét hallgatták meg az egybegyűltek.

Fotó: Horváth R. László

Ezt követően Bartos Károly, a Szentgotthárdi Fotóklub vezetője köszöntötte a szépszámú érdeklődőt, köztük a güssingi, mogersdorfi, és a lendvai fotóklub tagjait.

Fotó: Horváth R. László

Köszöntőjében feltette a kérdést: miért is fényképeznek ők tízen? Nos, ahogy járják a világot, meglátják a „szépet", gyorsan lencsevégre kapják, és otthon gyönyörködnek benne. S ha oly jó a felvétel, akkor megmutatják másoknak is. Így történt ez az idei esztendőben is.

Fotó: Horváth R. László

A "szép-kép-készítő" idézte Susan Sontag amerikai író gondolatát, mely szerint a fotográfia az apró szépségről szól – remélve, hogy a kiállítást megtekintők is észreveszik a pillanat csodáit.

Fotó: Horváth R. László

A kiállítást Labritz Béla alpolgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Boris Jesih főkonzul is. Az est kötetlen baráti beszélgetéssel, tombolasorsolással ért véget.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!