Civil

2016.02.12. 13:55

Több százan mulattak - A toronyi plébános retró slágerekkel invitálta a parkettre a bálozókat

Torony - 284 ember részvételével, február 6-án, ötödik alkalommal rendezték meg a négy falu egyházközségének (Bucsu, Dozmat, Sé, Torony) jótékonysági batyus bálját Toronyban, a sportcsarnokban.

Civil Tudósítónktól

A fél hétkor elhangzó megnyitóbeszédben dr. Perger Gyula plébános, a bál házigazdája és szervezője a mindennapokban gyakorlandó szeretet lehetőségét és fontosságát emelte ki az előző vasárnapi szentírási szakaszra, a szeretethimnuszra utalva. Ezután kezdődött a műsor népszerű operett slágerekkel a Melódia Együttes előadásában. Őket a bucsui Rezedák Néptánccsoport vendégeket is megmozgató tánca követte, majd a Toronyi Aranypatak Asszonykórus dalai hangzottak fel.

Ezt követően a plébános atya és Timárné Móricz Hajnalka hitoktató retró slágerekkel invitálták a jelenlévőket a parkettre, s megkezdődött a tánc. A vidám talpalávalót - az eddigi hagyományokat követve - idén is Timár János szolgáltatta. Később a plébános atya és a hitoktató cigánynóták felelevenítésével is fokozták az amúgy is jó hangulatot. Fél 12-kor a tombolasorsolás szakította meg a táncot. Fél ötkor záródott a jubileumi alkalom, amelyen mindenki igazán kimulathatta magát és átélhette a vidám együttlét és a találkozások örömét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!