kihívás

2018.05.31. 08:15

Túra keretében ismerkedtek Kemenesmihályfával

Május utolsó hétvégéjén Kemenesmihályfa önkormányzata a Megyei Önkormányzat támogatásával, teljesítménytúrára hívta a vállalkozó kedvű csapatokat.

Civil/Potor Krisztina

A képen hátsó sor: balról jobbra Szabó Marcell, Barti Balázs, Palkovits Martin, Dobson Kristóf és Takács Bálint Fotó: Potor Krisztina

Reggel nyolc órakor kilenc csapat állt készen a közel hat kilométeres kihívásra. A rendezők nagy örömére érkeztek Celldömölkről, Devecserből, Somlóvásárhelyről, Ostffyasszonyfáról, Nagysimonyiból, Vönöckről, sőt még Sopronból is résztvevők. Gyors eligazítás, és sorsolás után jókedvűen vágtak neki a valóban vadregényes, ám gyönyörű környezetben rendezett vetélkedésnek. Nyolc helyszínen folyt a versengés, ügyességi, logikai, történelmi, Kemenesmihályfa mindennapjait érintő témakörökben. Hangos volt a hegy a csatakiáltásoktól, hiszen fontos volt minden helyszínre így érkezni.

A képen hátsó sor: balról jobbra Szabó Marcell, Barti Balázs, Palkovits Martin, Dobson Kristóf és Takács Bálint Fotó: Potor Krisztina

Délután három órakor értek vissza a csapatok a faluház udvarára, ahol gyors értékelés után kezdődhetett az eredményhirdetés. Takács Balázs polgármester köszöntőjében fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy ez a nap a közösség erejéről, az együtt, tartalmasan eltöltött időről is szólt. Megköszönték a pincetulajdonosok támogatását, segítségét, és úgy döntöttek, minden évben megrendezik ezt a túrát a kemenesmihályfai szőlőhegyen.

Este tábortűzzel, szalonnasütéssel zárták a jól sikerült napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!