Civil

2015.10.28. 09:51

Újra van élet Meszlenben

Meszlen - Ez az év új korszakot hozott a falu életébe. Egyre több programmal találkozhatnak a helybeliek.

Civil Tudósítónktól

A település június 6-án ünnepelte közösségi házának átadását, és azóta is számos esemény kapott helyet életükben. Nemrégiben ismét nagy öröm köszöntött a községre. Megérkezett csodás új falubuszuk, ami szinte nélkülözhetetlen a lakók mindennapi életében. Ez a jármű szállítja hét közben a falu tanulóit és kis óvodásait a környező iskolákba és óvodába, illetve a nyugdíjasok számára megoldja az étkeztetést is. A szép, új busz Őri Zoltán polgármester és lelkes segítői jóvoltából teljesen új, védett beállót is kapott.

Czernik Nikoletta, Kocsis Vivien, Hütter Rebeka, Horváth Noémi, Glavatis Laura, Czernik Alexa, Horváth Kiara, Horváth Levente, Ambrus Dóra, Farkas Patrik, Glavanits Vanessza. Fotó: Balázs Anikó

Az újabb és újabb programok pedig felpezsdítik a falubeliek életét és kizökkentik őket a szürke hétköznapokból.

Október 24-én a gyerekek nagy örömére Tök- és Halloween bulit rendeztek. A hangulat nagyon jó volt. Számos vetélkedőt játszhattak a résztvevők, akik nagyon ötletes, szuper jelmezekkel készültek. A gyerekek megérdemelten steril kesztyűbe zárt csokikat és cukrokat kaptak. A lelkes anyukák az alkalomhoz illő süteményeket készítettek. Voltak ott : halloweeni, félelmetes muffinok, virslimúmiák, pókhálós linzerek, temetőpudingok, pókalakú kuglófok, sokszemes szörnyecsketorták. A szavazás alapján a legkreatívabbnak a tök alakú kekszgolyó bizonyult.

Horváth Kiara Napsugár

Az élet továbbra sem áll meg, a programok folytatódnak. Lesz még mesedélután, nyugdíjas találkozó, Mikulás ünnepség és karácsonyi műsor is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!