Csákánydoroszló

2016.02.19. 11:03

Az ovisok a kedvezményezettek – Báloztak Csákánydoroszlóban

Csákánydoroszló – A szerelem és a jótékonyság jegyében szervezte idei bálját (is) a Csákánydoroszlói Ovisokért Egyesület.

Bakos Ágnes

Akkora volt az érdeklődés, hogy csak a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában fért el a vendégsereg, mintegy 230-an báloztak együtt – tájékoztatott a Csákánydoroszlói Ovisokért Egyesület elnöke, Nyári Ferenc.

A helyi erőket Lukács Melinda vezetésével a Zoom-Barátok csákánydoroszlói csoportja képviselte: óriási sikerrel léptek fel, majd az est sztárvendégeként Kökény Attila a romantika világába kalauzolta el a meghívottakat – részletezte az elnök.

Fotó: Fébert Ildikó

Sok felajánlást kaptak, így a tombolán értékes festménnyel, belépőkkel, wellness hétvégékkel, gasztronómiai élményekkel lettek gazdagabbak a szerencsések.

Jövőre is lesz jótékonysági bál – ezt megígérik a szervezők. Az idei est bevételét pedig az óvoda kültéri játékainak fejlesztésére költi a Csákánydoroszlói Ovisokért Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!