Nyárbúcsúztató

2017.09.19. 14:57

Kacagva búcsúztatták a nyarat Csehimindszenten

Csehimindszent – Elmúlt a nyár, de a csehimindszenti idős asszonyok és urak, az Idősek Klubjának tagjai egy percig sem csüggedtek, sőt finom italokkal, ínycsiklandó ételekkel roskadásig telt asztalok mellett ünnepelték meg a hátrahagyott, emlékezetes, forró nyári hónapokat.

Civil Tudósítónktól

Fotó: Gaálné Pápai Viktória

A rendezvényt az önkormányzat, a Csehimindszent Jövőjéért Alapítvány és a Vasvári Szociális és Gyermekjóléti Központ támogatta.

Fotós: Gaálné Pápai Viktória

A klub még napsütötte udvarán hosszan, fehér abrosszal terített asztalsor várakozott, hogy vidám emberek körülüljék végre, és közben halkan készült, rotyogott az asszonyok keze alatt a bográcsgulyás.

Fotós: Gaálné Pápai Viktória

Örömteli kézfogásokkal, ölelésekkel üdvözölték egymást a vendégek, mintha olyan rég lett volna a múlt csütörtök, amikor összefutottak egy kis csevejre, egy csésze kávéra, ügyes-bajos dolgaik megvitatására a klubházban. Minden látogatót szívesen fogadtak, saját portájukon készült nedűvel, édes süteményekkel kínálták.

Fotós: Gaálné Pápai Viktória

Az ebéd elfogyasztásakor a szavak is elfogytak pár percre, mindenki csendben, jóízűen falatozott, majd utána elkezdődtek a mesék, a régi-régi történetek, felszínre törtek a közös emlékek, amelyek mind úgy kezdődtek, „... emlékszel, amikor...?”.

Gaálné Pápai Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!