Csepreg

2016.09.06. 19:00

Palacsinta és málnaszörp a csepregi családi napon

Csepreg - A város legifjabb polgárait is köszöntötték a hétvégén azon a málnaszörpös-palacsintázós családi napon, amelyet Vlasich Krisztián polgármesterjelölt és csapata rendezett.

Cseszkó Tamás

Gyermekzsivajtól volt hangos a Malomkert Játszótér, ide várta Vlasich Krisztián polgármesterjelölt és csapata a szórakozni vágyókat. Az időjárás is kedvezett a látogatóknak, verőfényes napsütésben élvezhették gyermekek és felnőttek egyaránt a Mosoly Tánccsoport és a Tarisznyások Együttes műsorát.

- Több száz palacsintát sütöttünk ma - mondta el lapunknak Szarka Anikó képviselőjelölt, aki dr. Hárominé Orbán Erika alpolgármesterrel közösen szolgálta ki a kígyózó sorokban várakozó gyermekeket, miközben Vlasich Krisztián színes lufikkal kedveskedett nekik. Horváth Gábor helyi borász feleségével szorgoskodott, ő volt a felelős az italokért. A kicsik málnaszörpöt, a felnőttek fröccsöt is kóstolhattak, de sör is jutott a vendégeknek, utóbbiért Oláh Imre képviselőjelölt kezeskedett.

Fotó: Cseszkó Tamás

- Igazi csapatmunka volt a mai - mondta el lapunknak Enzsöl László képviselőjelölt. Horváth Zoltán, aki szintén jelöltkét méretteti meg magát, Balogh József-verssel köszöntötte a jelenlévőket, majd dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő gratulált a rendezvény megvalósításához, hangsúlyozva, hogy Vlasich Krisztián és csapata a saját pénzükből szervezték meg a programot.

- Vas megyében nagyon fontos Szent Márton, aki megosztotta köpenyét a koldussal. Régi barátom, az önök polgármestere csapatával együtt ismét bizonyította, hogy alkalmas a város szolgálatára - hangzott el. A családi nap egyik legjobban várt eseménye az elmúlt két évben született gyermekek tiszteletére rendezett faültetés volt. A büszke édesapák és édesanyák karjukon az ifjú csepregiekkel felaggatták a gyermekek nevét viselő táblákat a város fájára.

- Közösséget építünk, Csepreget építjük - értékelte a rendezvényt Vlasich Krisztián, hozzátéve, hogy jó volt látni az önfeledt arcokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!