Legyen kreatív!

2019.01.27. 06:00

Kezdő művészeknek készült a digitális rajztábla

A belépő szintű megoldás olyan rajzolóknak való, akiknek nincs szükségük a drágább változat minden szolgáltatására.

A kreatív pen displayt a japán Wacom készítette.

A Cintiq 16 jól jön digitális vázlatok, illusztrációk készítéséhez, műszaki rajzoláshoz. Az új táblagépet elsősorban fiatal, kreatív felhasználóknak, művészeknek és szenvedélyes hobbifelhasználóknak készítették.

Ezen kívül hasznos lehet az újítani vágyó, jelenlegi pen tablet felhasználóknak, illetve azoknak, akik először szeretnék kipróbálni a Wacom tollat kijelzős táblán.

A digitális tollak és kijelzők most pedig ugyanazt a technológiát, minőséget és szakértelmet biztosítják azoknak, akiknek ezt az anyagi helyzetük nem tette lehetővé.

Megfelel mind az építészetben, mind ipari és egyéb tervezésben, illetve más mérnöki munkában, s azoknak is kényelmes, akik második eszközként szeretnék használni az irodájukba vagy a stúdiójukba.

A készülék 8,192 nyomásérzékenységi szintet és dőlésszöget biztosít. EMR (elektromágneses rezonancia) technológiájához nem szükséges pen akkumulátor vagy újratöltés.

Az 1920 x 1080 felbontású full HD kijelző 72 százalék NTSC színt biztosít, edzett üveg tükröződésmentes bevonattal, és természetes, papírszerű tapintással.

Még 2001-ben a Cintiq bemutatásával a Wacom volt az első vállalat, amely kreatív pen display-t készített. Ezeket főként animált filmek készítésére, játékok fejlesztésére és ipari tervezésre használták. PC-vel és Mac-el kompatibilis, több száz nyomásérzékeny alkalmazással működik együtt, például Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, és Corel szoftverekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!