Digitália

2019.07.01. 18:19

Ki hitte volna, hogy tolvaj ellen jó a szelfi? (videó)

A thai származású, régen az Egyesült Királyságban élő Nina Spencert (a lenti videón jobbra) meglátogatta a barátnője, Toi (balra). Londonban, a Cambridge Circuson sétáltak, miközben egy szelfibottal filmet készítettek magukról.

Spencer asszony brit férjével él Londonban, nem ismeretlen számára a város, de ilyesmire nem számított, panaszolta utólag a rendőrségnek.

Miközben vígan szelfiztek, háromtagú zsebtolvaj-csapat fosztotta ki őket. Mégpedig olyan technikásan, hogy a nézők utólag is hiába számítanak a bűnözőkre, csak a lassított felvételen látszik, kik és hogyan követhették el.

Három jól öltözött, fiatal nő volt az elkövető.

Az állítólag Louis Vuitton táskából az egyik nő kiemelte a pénztárcát, benne a bankkártyákkal és négyszáz fonttal, míg a másik nagy fekete bevásárlótáskával fedezte, majd egy pillanat alatt a harmadikhoz került a lopott holmi, hogy aztán valamennyien gyorsan felszívódjanak a tömegben.

Nem tudni, a londoni rendőrség utolérte-e a tolvajokat. Mindenesetre az ismeretlen márkájú mobil igazán jó minőségű szelfi-videót készített ahhoz, hogy akár elkapják őket.

Borítókép forrása: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!