13 év fölött

2019.08.29. 12:14

Megjelent a Hot WheelsR első, ingyenesen letölthető mobiljátéka

A Mattel bejelentette, hogy piacra bocsátotta Hot WheelsT Infinite Loop elnevezésű új, digitális autóverseny-játékát, amelyben a legendás Hot WheelsR autók digitális változatával versenyezhetnek a nyaktörő sebesség rajongói.

A termék kiadását úgy időzítették, hogy egybeessen Európa vezető digitálisjáték-szakvásárával, a németországi Kölnben megrendezésre kerülő Gamescommal.

A Hot Wheels Infinite Loop lehetővé teszi a márka rajongóinak, hogy izgalmas, új módon játsszanak kedvenc játékautóikkal.

A 13 éves vagy annál idősebb játékosok a gyermekkoruk kedvenceinek számító, leghíresebb játékautók digitális változatával versenyezhetnek, illetve gyűjthetik is a versenyautókat.

Mivel a Hot Wheels rajongók természetesen arra törekednek, hogy minél több darabból álló gyűjteményük legyen kedvelt játékautóikból, így a most kiadott Hot Wheels Infinite Loop lehetővé teszi, hogy a játékosok megszerezzék az áhított járműveket.

A játék során a játékosok valós idejű versenyeken mérhetik össze autóvezetési képességeiket a világ bármely részén élő játékostársaikkal, és ha sikeresek, egyre jobb kocsikkal versenyezhetnek, és garázsukba állíthatnak például olyan legendás Hot Wheels autókat, mint a Bone ShakerT, a Twin MillT, a Rodger DodgerT.

A Hot Wheels Infinite Loop ingyenesen beszerezhető az App Store-ból iOS eszközökre, és Androidra a Google Play Áruházból. A játék letöltésére előregisztráló Androidos felhasználók különleges jutalmakat nyerhetnek el, ideértve az ultra-áramvonalas, exkluzív külső festésű Tur-Bone ChargedT autót, amely a játék megjelenésekor lesz elérhető.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!