Magyarországra ért

2020.05.21. 18:25

Ütős mobillal rukkolt elő a Samsung, ráadásul baráti áron

A legfontosabbakat megkapta, köztük az Infinity-U kijelzőt, a három hátlapi kamerát és a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátort.

Forrás: Samsung

Fotó: Zoltán István Bíró

Sikerült megfelelő, a százezres árat célzó készülékben adni azt, amit a felhasználó ma leginkább elvár egy okostelefontól. A Galaxy A41 6,1 hüvelykes Super AMOLED Infinity-U kijelzőt, hosszú üzemidőt biztosító, 3500 mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel a mobil egész nap bírja, vagy ha mégsem, a 15 W gyorstöltés hamar feltölti szuflával.

A divatnak megfelelően az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőben kapott helyet.

A sokoldalú három hátlapi kamera 48 megapixeles főkamerájával, 5 megapixeles Mélységérzékelőjével és 8 megapixeles Ultraszéles látószögű kamerájával részletes közeli felvételek és látványos tájképek egyaránt készíthetők. A 25 megapixeles előlapi kamera Élőfókusz módja hatásos szelfiket és minőségi videóhívásokat tesz lehetővé.

A Galaxy A41 kialakítása lekerekített sarkai, fényes kivitele kényelmes használatot ígér a hátulján fény hatására változó, prizmaszerű mintázatának köszönhetően kellően egyedi megjelenéssel.

Magyarországon 2020. május 22-től érhető el 104 990 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!