Ország-világ

2020.08.19. 06:00

Early Bird kedvezménnyel indul Az Év Honlapja pályázat

A szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

Forrás: Shutterstock

A koronavírus okozta bezárkózás, az otthoni munka, és a mobilos böngészés arányának növekedése folyamatos fejlesztésre késztetik a honlapkészítőket és az üzemeltetőket. Elvárás, hogy

a weboldal szép, igényes, gyors, logikus és átlátható legyen.

Fontos, hogy a digitális zajban néhány pillanat alatt képes legyen megragadni és megtartani az érdeklődő figyelmét. Ez folyamatos fejlesztéssel, nagy csokor kreativitással és a design thinking legújabb elemeinek felhasználásával állhat össze egy látványos, praktikus, hasznos és gyors egésszé.

Ezért idén a honlapokon kívül

a technológiai kampányokat és az újító digitális megoldásokat szeretnék díjazni.

Kiemelten fontos, hogy a fejlesztések érintésmentes megoldásokkal növeljék a felhasználók biztonságát, ennek érdekében az értékeléskor figyelni fogják a nevezők ezzel kapcsolatos kommunikációját és megoldásait. Több elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is örömmel fogadják.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert a korán ébredők a kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2020. október 14-ig lehet leadni a azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

Az ünnepélyes díjátadó 2020. november 26-án lesz.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!