Magyarországra ért

2020.08.07. 06:00

Új háromkamerás egy használt mobil áráért: jóárasított Honor

A 20-as széria legifjabb tagja, a Honor 20e mesterséges intelligenciát használó tripla kamerarendszerrel, gyönyörű hátlappal és Google szolgáltatásokkal kapható.

Forrás: Shutterstock

A készülék hátlapján tripla kamerarendszer található, ami egy f1.8 fényerejű, 24 MP-es főkamerából, valamint egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es kamerából áll.

A főkamerát mesterséges intelligencia segíti, ami a képet valós időben hozzárendeli az alapértelmezett témák egyikéhez, és automatikusan ahhoz igazítja a végeredményt.

A Honor 20e 4 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával érkezik, ami microSD kártyával 512 GB-ig bővíthető. Hátlapjának színe dinamikus, prizmaszerű átmenetben tündököl, az előlapon pedig 6,21 hüvelykes kijelző található a TÜV Rheinland által tanúsított csökkentett kékfény-kibocsátással.

Az okostelefonban nyolcmagos processzor és 3400 mAh-s akkumulátor kapott helyet. Érdekesség, hogy az AI Elevator Mode automatikusan felismeri, ha tulajdonosa liftbe lép vagy onnan kiszáll, és másodperceken belül visszaállítja a 4G kapcsolatot.

A Magyarországon is elérhető készülék 59 990 forintért kapható éjfekete és fantomkék színekben.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!