nem lesz rossz

2020.12.28. 15:00

Újabb dolgok derültek ki a OnePlus 9-ről

Még több élőkép és információ került elő a OnePlus következő okostelefonjáról.

Forrás: Shutterstock

A legutóbbi pletykák alapján a OnePlus egyenesen három új okostelefonnal jelentkezne 2021 elején, bár a bemutató konkrét időpontjáról még nincs hír. Arról viszont van, hogy a OnePlus 9 mellé jön majd a OnePlus 9 Pro, valamint a OnePlus 9E is (utóbbi egy lite modell lesz) – írja az Origó.

A OnePlus 9-ről egyre több minden szivárog ki, legutóbb ismét felbukkantak például élőképek, amelyeken látszik a fúrt kamera, valamint az, hogy lesz fordított vezeték nélküli töltés is. Vezeték nélküli töltési megoldást eddig csak a OnePlus 8 Pro kínált, a következő szériánál viszont úgy néz ki, a normál modellnél is jár majd a funkció.

A 91Mobiles ezen felük megtudta, hogy 4500 mAh-s akkumulátorra számíthatunk, amit 65 wattos gyorstöltővel lehet majd feltölteni. Azt csak remélni lehet, hogy a OnePlus nem veszi ki a töltőt a dobozból... Elvileg március közepén derülnek majd ki a részletek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!