Játékhoz kell az erő

2021.03.22. 17:50

Érkezik a POCO telefonok két új zászlóshajója

Csúcsminőségű processzorok és kijelző, nagyszerű hangzás: a POCO F3 erős teljesítményt és kiváló szórakozást ígér, míg a POCO X3 Pro minden szinten felülmúlja elődeit és kifejezetten a játékosok igényeire tervezték.

Forrás: POCO

Hamarosan elérhetők lesznek a hivatalos online és offline értékesítési csatornákon.

A Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platformnak köszönhetően a POCO F3 az alsó-középkategóriás márka legmeggyőzőbb okostelefonja. 120 Hz-es frissítési rátával rendelkező, 6,67 colos E4 AMOLED DotDisplay kijelzője van, amihez Dolby Atmos hangtechnika párosul.

A POCO X3 Pro ugyanazokkal a csúcskategóriára jellemző tulajdonságokkal bír, amelyek már az elődjét is a gamerek és techrajongók kedvencévé tették, ám teljesítményben túlszárnyalja azokat: a piac egyik legerősebb 4G mobil platformját kapta, a Qualcomm Snapdragon 860 Mobile Platformot. A nagyobb sebesség, tárhely és RAM kapacitása avatják a POCO X3 Pro-t jó ajánlattá a játékosoknak – ebben az árkategóriában.

POCO F3 – az igazi fenevad

A hardveres részletek meggyőzőek a gyártó által csak „fenevadnak” nevezett készülék teljesítményéről: a Snapdragon 870 5G Mobile Platformnak köszönhetően lett top ligás. Továbbfejlesztett Qualcomm Kryo 585 CPU processzorral rendelkezik, melynek az

elsődleges órajele eléri az 3,2 GHz-et, így jelenleg iparági piacvezető sebességnek számít.

Ezt egészíti ki az ultragyors Qualcomm Adreno 650 GPU. Ha mindehhez hozzászámítjuk az LPDDR5 RAM-ot és az UFS 3.1-es tárhelyet, olyan zászlóshajó termékekre jellemző összeállítást kapunk, ami multitasking közben is garantálja a szédületes olvasási és írási sebességet.

Ezt a megnövelt teljesítményt testesíti meg a 7nm-es gyártási technológiával előállított processzor, valamint a LiquidCool Technology 1.0 Plus, amely a készülék csúcsteljesítményét tornázza még magasabbra.

Figyelemre méltó a 6,67 colos, 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező AMOLED kijelző.

A 360 Hz-es mintavételi sebesség és a finomhangolt érintésvezérlő algoritmus rendkívüli reszponzivitást biztosít akkor is, ha csak leheletfinoman érintjük meg a kijelzőt.

A MEMC technológia másodpercenként akár 60 képkockát is képes megjeleníteni, még folyamatosabbá teszi a mozgóképek lejátszását. A HDR10+ tanúsítvánnyal garantált képességek, a True Display és a True Color jellemzők szemet gyönyörködtető, egyszerre élénk és élethű színeket biztosítanak a kijelzőn.

Az F3 mesterséges intelligenciát hármas kamerát, hátlapján egy 48 MP-es, 1.6μm 4-in-1 pixeles főkamerát, egy 119°-os, ultraszéles látószögű objektívet és egy 5MP-es telemakrót kapott, amely támogatja a 3 és 7 cm közötti autofocust. Az előlapon elhelyezett, apró 20 MP-es kamerával éjszakai módban is lehet szelfiket készíteni.

Három mikrofonja van és Audio Zoom funkcióval is rendelkezik: videófelvétel közben, a hátul elhelyezett harmadik mikrofon a kamera zoomolással együtt „rá tud közelíteni” a hangforrásra is, így tisztán hallhatóvá teszi a távolban zajló jeleneteket is, jelentősen javítva a hangfelvétel minőségét filmezés közben.

POCO X3 Pro – erős 4G mobil

Az X3 Pro karosszériája alatt a Qualcomm Snapdragon 860 dohog: a platform része a Kryo 485 processzor, amely 7 nm-es gyártástechnológiával készült, csúcsteljesítménye eléri 2,96 GHz-et, valamint az Adreno 640 GPU, amely a továbbfejlesztett grafikai képfeldolgozásért felelős.

Akadásmentes, árkategóriájában kiemelkedő minőségű játékélmény várható ettől a konfigurációtól

még akkor is, ha a felhasználó nagy számításigényű 3D-s játékokat futtat a legmagasabb beállításokon.

A továbbfejlesztett UFS 3.1-es tárhely kezeskedik a nagy olvasási és írási sebességről; a készülék LiquidCool 1.0 Plus technológiával is rendelkezik, amely nem más, mint egy

hűtési eljárás megnövelt felületű réz hőelvezető cső és több réteg grafit alkalmazásával, amelyek együttesen csökkentik az eszköz hőleadását.

A POCO X3 Pro megtartotta a lenyűgöző 6.67„-os FHD+ DotDisplay kijelzőt, amelynek 120 Hz-es a képfrissítési rátája és 240 Hz-es az érintés mintavételi gyakorisága. Ez a garancia a kiemelkedő reszponzivitásra és az alacsony késleltetési idejű, vagyis villámsebesen futtatott játékokra.

A kijelző DynamicSwitch-et alkalmaz a frissítési ráta optimalizálása, az egyes alkalmazásokhoz való hozzáigazítása érdekében. A POCO X3 Pro kijelzője megerősített Corning Gorilla Glass 6 borítást kapott, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek.

Borítóképen a POCO F3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!