Április végére Magyarországon

2021.04.19. 10:14

Elérhető a Honor Band 6 okoskarkötő, hatalmas kijelzővel

A band méretes kijelzővel, valamint az egészség- és fitneszkövető funkciók széles kínálatával segíti a felhasználókat az egészséges életmód megvalósításában.

Forrás: Shutterstock

A Honor Band 6 teljesen új okoskarkötő a sorban, bár a Huawei-ről leszakított márka új kütyüje erősen emlékeztet a Huawei Watch Fit-re.

Leginkább talán az

egy gombbal működő, karkötőhöz képest óriási érintőfelületes kijelzője hozza vissza a kellemes érzetet,

amit a Huawei jelenleg is kapható készüléke nyújt.

A Honor az 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába.

Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árcédulával, 49,9 euróval debütált Európában,

magyar árat április végén kap.

Ami az 1,47 hüvelyket illeti, a 194 x 368 felbontású AMOLED kijelző

az elődjéhez képest 148 % -kal nagyobb felületen jeleníti meg az információkat.

A 2,5 D-s ívelt üveg és a jobb oldalon található gomb kényelmes használatot biztosít, a Honor okosóráknál és okoskarkötőknél megszokott széles óraszámlap választék pedig lehetővé teszi, hogy a készülék minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedhessen. A menü számos különböző nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Okostelefonnal összekapcsolva hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a mobilhasználatot is. Az okoskarkötőn láthatjuk, ha üzenetünk vagy hívásunk érkezik, távolról vezérelhetjük a telefonunk kameráját, vagy a kijelzőn láthatjuk az időjárás-előrejelzéseket a nap 24 órájában anélkül, hogy elővennénk a telefonunkat.

Bővített egészség- és fitneszkövető funkció választék

A korábbi szériához képest még több funkció segíti a felhasználókat az egészségük követésében és az energikusabb mindennapok elérésében. A véroxigénszint- mérés (SpO2) eddig csak a Honor okosórákban volt elérhető, de most a Band 6 is megkapta ezt a funkciót, amely elengedhetetlen azok számára, akiknek fokozottan kell figyelniük a légzőszerveik állapotára és/vagy szeretnek mászni, túrázni.

Emellett az optikai pulzusérzékelőnek és a pontos AI algoritmusnak köszönhetően a Honor Band 6 támogatja a 24/7 valós idejű folyamatos pulzusmérést is, amely riasztást ad rendellenes pulzusszám esetén.

A pulzus nyomon követésével a Honor Band 6 figyelemmel kíséri a felhasználók stressz-szintjét és vezetett légzőgyakorlatokkal segíti a stressz és a feszültség oldását.

A minőségi éjszakai alvás biztosítása ugyanolyan fontos, mint egész nap szemmel tartani a testünk jelzéseit. A Honor Band 6 alvásfigyelő funkciója segít azonosítani és naplózni a felhasználók napi alvási adatait, többek között a mély alvás, a könnyű alvás, a REM-alvás, az ébrenléti idő és a nap közbeni rövid alvások időtartamát. A készülék a mérések alapján személyre szabott értékeléseket és javaslatokat is nyújt a felhasználók számára az alvásminőség javítása érdekében.

Egyszerű fitneszkövetés az eredmények optimalizálásáért

A Honor Band 6 fitnesz támogatása különösen jól jön akkor, amikor nem elérhetők az edzőtermek vagy többet kell egyedül sportolnunk.

Az eszköz 10 edzésmódot támogat, beleértve a kültéri és beltéri futást, a kültéri és beltéri gyaloglást, a kültéri és beltéri kerékpározást, a fedett úszást, az elliptikus tréner használatát, az evezést és egyéb, szabadabb stílusú mozgásformákat, mint például aerobik. Az edzések során a Honor Band 6 átfogó, valós idejű adatokat szolgáltat, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik teljesítményüket és azt, hogy hol tartanak a kitűzött céljaik elérésében.

Az okoskarkötő 50 méterig vízálló, így ideális támogatást nyújthat úszóknak, mivel képes nyomon követni olyan úszással kapcsolatos értékeket, mint például a SWOLF-szám, vagy a karcsapások száma. A Band 6 hat különböző edzésmódot automatikusan felismer, így nem marad el az edzésadatok rögzítése.

A készülék egyetlen feltöltéssel átlagos használat mellett akár 14 napig, nagy igénybevétel esetén pedig akár 10 napig kitart. A gyors töltési technológiának köszönhetően a felhasználók 10 perces töltéssel akár 3 napos használati időt érhetnek el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!